Blog

Latest Industry News

Project Rhederlaagse meren is opgeleverd

 

Bij Recreactiepark Rhedelaagsemeren heeft meerdere ingangen, bij iedere ingang hebben wij de slagboominstallatie verzorgd. Hier is gekozen voor een 100% webbased IP-Max systeem.

Bij de hoofdingang van het recreatiepark bevindt zicht één slagboom die als in- en uitrit functioneerd, de gasten kunnen door hun pas aan te bieden de camping oprijden of verlaten.

Voor het Bungalowpark wat zich aan de overzijde van de camping bevindt is gekozen voor een IP-Max systeem met een sluis voor zowel de in- als uitrit van het park. Hiervoor is gekozen om te voorkomen dat er meerdere auto’s via één toegangspas het park oprijden. Zodra de pas wordt aangeboden opent zich de eerste slagboom, zodra de auto er onderdoor is gereden sluit de slagboom en opent de tweede slagboom zich.

Om het parkeerterrein aan de buitenzijde van het bungalowpark te beheren is gekozen voor een slagboominstallatie met muntensysteem, de munten voor toegang zijn verkrijgbaar aan de receptie van het park.

Meer informatie zie onze projecten pagina

IMG_0025

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top