033 286 5667 info@gpsparkeren.nl
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Betaald parkeren

Slimme systemen voor soepel betaald parkeren

Betaald parkeren is een vaste waarde geworden voor elke automobilist. Elk bedrijf of instelling bakent zijn parkeerterrein af. Zo weert u ongewenste bezoekers en houdt het terrein voor klanten vrij. Dit gaat hand in hand met een betaalsysteem of andere registratie die parkeren op uw terrein rechtvaardigt. GPS Parkeer Systemen, heeft voor elke parking de juiste oplossing als het gaat om de vraag welk betaalsysteem voor u het beste is.

 

Vele systemen voor betaald parkeren mogelijk

Er is een breed scala aan mogelijkheden om betaald parkeren op uw terrein mogelijk te maken. Eén van de meest populaire daarvan is het ‘Dip en go’ of ‘Tap en go’ systeem. U voert uw betaalpas in de parkeerautomaat, deze leest de chip en rekent op deze manier af. Zo hoeft u geen pincode meer in te toetsten en bent u veilig voor skimming. Daarbij is het een uitermate snelle manier van betalen. Het voorkomt lange rijen voor de parkeerautomaat. ‘Dip & go’ of ‘Tip & go’ is mogelijk met transacties tot 50 euro.

 

Betaald parkeren met veel mogelijkheden

GPSParkeer Systemen voorziet ook in betaald parkeren systemen die onderscheid maken tussen betalende en niet betalende gasten. Zo rijden bijvoorbeeld uw werknemers gratis op en van uw bedrijventerrein. Middels een breedband internet verbinding kunt u nog steeds al het in- en uitgaande verkeer registreren. Het spreekt vanzelf dat deze internetverbinding u ongekende mogelijkheden biedt in het automatisch betalen voor bijvoorbeeld abonnementhouders of andere geregistreerde gebruikers. Hiervoor zijn verschillende softwarepakketten beschikbaar.

 

Betaald parkeren systemen voor elke situatie

GPSParkeer Systemen levert betaald parkeren systemen volledig toegespitst op uw wensen. Innovatieve systemen waarmee u niet alleen uw bezoeker van dienst bent. Maar waarmee u ook uw eigen administratie en logistiek volledig in eigen hand houdt. Veiligheid, betaalgemak en overzicht op al uw in en uitgaande verkeer, tot in de finesses. Er is een oplossing voor elke parking en elke situatie.

Denk bij de verschillende betaald parkeren systemen aan bijvoorbeeld:

  • Creditcard of pinbetalingen
  • Contant geld
  • Abonnementen
  • Tap & go / Dip & go
  • Muntverkoop
  • Kaartverkoop
  • Rittenkaarten

Dit is een greep uit de mogelijkheden die GPS Parkeer Systemen u kan bieden op het gebied van betaald parkeren. Informeert u eens naar de mogelijkheden. Graag komen wij vrijblijvend bij u kijken voor een advies op maat.

Neem Contact Op

 Address: De Nort 1 3931 NE Woudenberg

 Phone: 033 286 5667

 Email: info@gpsparkeren.nl

Privacy policy | Disclaimer