033 286 5667 info@gpsparkeren.nl
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Toegangscontrole systemen

Parkeersystemen met moderne toegangscontrole

Toegangsbeheer is vereist in vele situaties. De belangrijkste doelstelling van toegangsbeheer is: het gedefinieerd beperken van de toegankelijkheid van een terrein van bepaalde personen. Daarnaast is een toegangscontrolesysteem de ideale methode om achteraf na te gaan wie, op welk tijdstip, waar aanwezig is geweest. De toegangscontrolesystemen die GPS Parkeer Systemen levert sluiten hier naadloos op aan.

Accuraat management van uw toegangscontrolesysteem

Met de komst van internet zijn toegangscontrolesystemen zo verfijnd gemaakt dat u het beheer van uw parking van over de hele wereld kunt managen. Kenteken herkenning en betaald parkeren systemen kunnen aan uw toegangscontrolesysteem worden gekoppeld. Of het nu gaat om een bedrijventerrein, recreatiepark, camping of particulier parkeerterrein.

100% Webbased IP-Max (Parkbase) toegangscontrolesysteem

100% Webbased IP-Max , verzorgt het volledige beheer op het device van uw keuze via Parkbase. Werkt u graag aan uw bureau? Of liever mobiel met uw tablet? Wij bieden een allesomvattende applicatie die altijd en overal voor u beschikbaar is. 100% via internet, snel en betrouwbaar. De voordelen van het 100% webbased IP-Max toegangscontrolesysteem zijn:
• Via internet wereldwijd toegang
• Geen software op uw device nodig
• Met meerdere gebruikers tegelijkertijd werken
• Geen extra gebruikerslicenties
• Niet meer afhankelijk van uw besturingssysteem of browser
• Automatisch een dagelijkse back-up
• Actieve systeem controle met direct support
• Uitbreiden met veel web applicaties

Beheersbare kosten dankzij vele soorten toegangscontrolesystemen

Ook eenvoudige, lokale toegangscontrolesystemen voor uw terrein zijn bij GPS Parkeer Systemen leverbaar. Niet elke parking heeft een hightech aanpak nodig. Ook voor de eenvoudigere parkeerterreinen leveren wij het juiste toegangscontrolesysteem voor uw parkeervraag. Denk hierbij aan Mifare pasjes gecombineerd met een voorhoud systeem of een webbased systeem voor kleinere projecten. Benieuwd naar de mogelijkheden van toegangscontrolesystemen voor uw parkeerterrein? Neemt u contact op en wij komen graag naar u toe voor een advies op maat.

Neem Contact Op

 Address: De Nort 1 3931 NE Woudenberg

 Phone: 033 286 5667

 Email: info@gpsparkeren.nl

Privacy policy | Disclaimer