033 286 5667 info@gpsparkeren.nl
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Service en Onderhoud

Service en onderhoudspakket op maat

Al zijn al onze parkeersystemen nog zo gedegen en onderhoudsvriendelijk, goed onderhoud zorgt uiteraard voor een nog langere levensduur. Bij alle parkeersystemen die GPS Parkeer Systemen bij u installeert kunt u een volledige service en onderhoudspakket van ons afnemen. In samenspraak met u als afnemer zullen wij indien gewenst, een servicepakket en onderhoudsplanning op maat doornemen.

Gedegen service waarborgt de continuïteit van uw onderneming

Uiteraard biedt GPS Parkeer Systemen u een goede garantieregeling voor alle installaties die u bij ons afneemt. Wij begrijpen heel goed dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering voorop staat. Vandaar dat wij onze service naar onze klanten toe zeer serieus nemen. Daarbij is een gedegen advies en goed overleg met u als klant de eerste stap in een lange, vruchtbare samenwerking.

GPS Parkeer Systemen repareert en onderhoudt alle parkeersystemen

Heeft u problemen met uw parkeersysteem? Geen nood, GPS Parkeer Systemen repareert en onderhoudt alle systemen. Ook hiervoor kunt u bij ons indien gewenst een onderhoudspakket of servicecontract afnemen. Wij laten uw parkeerinstallatie zo snel mogelijk weer naar behoren werken.

Goede service voor een lange relatie

Gps Parkeer Systemen hecht aan een goede relatie met haar klanten. Vandaar dat wij altijd zorgen voor een gedegen advies en een correcte aflevering. Wij helpen u graag aan de juiste oplossing voor uw parkeerterrein. Of het nu gaat om een eenvoudige slagboominstallatie, of een complex elektronisch systeem. Wij hebben een uitgebreid pakket aan oplossingen voor al uw parkeervragen. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact Op

 Address: De Nort 1 3931 NE Woudenberg

 Phone: 033 286 5667

 Email: info@gpsparkeren.nl

Privacy policy | Disclaimer