033 286 5667 info@gpsparkeren.nl
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Slagbomen

Slagbomen regelen intensief parkeer verkeer

Om vrij intensief verkeer snelle toegang tot uw parkeerterrein te geven, zijn slagbomen ideaal. Hierin is een breed assortiment verkrijgbaar. GPS Parkeer Systemen onderscheid nieuwe en gebruikte slagboomsystemen. Deze slagbomen zijn speciaal ontwikkeld voor hoog frequent gebruik. De aandrijving is onderhoudsvrij en staat garant voor jarenlang probleemloos functioneren. De behuizing van onze slagbomen is vervaardigd uit hoogwaardig plaatstaal dat een anticorrosie behandeling heeft ondergaan.

Slagbomen aan vele situaties aanpasbaar

Slagbomen zijn er in vele soorten en maten en gericht op identificatie controle en gereguleerde toegang tot uw parkeerterrein. GPS Parkeer Systemen streeft ernaar slagbomen te leveren die onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk zijn. Zo kunt u onze modellen aanpassen aan verschillende open- en sluittijden, toepasbaar op veranderende situaties. Met de slagbomen van GPS Parkeer Systemen kunt u de identificatie van uw bezoekers uitstekend managen. De slagboom systemen zijn voorzien van de volgende identificatiemogelijkheden:
• Barcode
• Key-toch
• Mifare lezers
• Kenteken herkenning
• I.P. lezers
Deze identificatie systemen worden ondergebracht in de stations. Wilt u kentekenherkenning camera’s? Deze worden dan in de slagboom geïntegreerd, of zo nodig op een vrijstaande mast gemonteerd.

Verkeerslichten geïntegreerd in slagbomen

In de bovenkap van de slagboom, of in de slagboomarm kunnen verkeerslichten worden geïntegreerd. Deze in LED uitgevoerde verlichting schakelt tussen rood en groen. De slagbomen kunnen geheel worden aangepast aan de stijl van uw bedrijf of instelling en zijn in alle RAL-kleuren leverbaar. Uiteraard zijn onze slagbomen zo ontwikkeld dat schade aan de auto wordt voorkomen.

Middels slagbomen snel en veilig parkeren

GPS Parkeer Systemen heeft al vele slagboominstallaties geleverd aan verschillende recreatieparken, campings en bedrijven. Door de ruime keuze in slagbomen kunt u de kosten beheersbaar houden en toch de gewenste regulering van uw terrein in eigen hand hebben. U bent ervan verzekert dat uw bezoekers snel en veilig kunnen parkeren en vertrekken. Zo houdt u de controle over uw eigen parkeerfaciliteit. Voor mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u kijken en zorgen voor advies op maat.

Neem Contact Op

 Address: De Nort 1 3931 NE Woudenberg

 Phone: 033 286 5667

 Email: info@gpsparkeren.nl

Privacy policy | Disclaimer