033 286 5667 info@gpsparkeren.nl
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

GPS Parkeer Systemen de parkeerprofessional voor leisure

Hardware

Voor de leisure heeft GPS passende, parkeeroplossingen in huis. Daar hoort vanzelfsprekend hoogwaardige hardware bij. Van kentekencamera’s, slagbomen, digitale en full service kassa’s, paslezers, deurlezers en abonneestations tot informatie- en meldzuilen. Hardware die samen met onze parkeeroplossingen bijdraagt aan een betere klantervaring, een hogere conversie in het verkoopproces, meer efficiency in de processen en meer klantfocus in uw organisatie.

Software

De parkeerindustrie is volop in beweging. Kijk maar naar de ontwikkelingen op het gebied van internet- en mobiliteitsdiensten. Voor u is het zaak om hierop in te spelen, en wel zo snel mogelijk. GPS gaat u daarbij helpen.

Onze Parkeer Management Software sluit naadloos aan bij de ‘Mobility as a Service’-gedachte; waarbij de consument toegang heeft tot mobiliteit in de vorm van diensten. De diverse oplossingen kunnen eenvoudig met elkaar worden gekoppeld waardoor parkeren onderdeel wordt van de dienst.

De mogelijkheden zijn ongekend. Integraties zoals reserveren, cameratoezicht en vele betaaloplossingen zijn binnen handbereik. Ook kortingskaarten en kortingscodes zijn beschikbaar binnen het systeem. Wij vertellen u er graag meer over.

Projectmanagement

Elk project is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Bij GPS begrijpen we dat als geen ander. Daarom leveren we maatwerk, rekening houdend met uw voorkeuren en wensen. Denk daarbij o.a. aan benodigde bekabeling, configuraties, infra en eventuele toekomstige uitbreidingen. Tegelijk beseffen we dat bij het realiseren van een project efficiency en doorlooptijd van groot belang zijn. Daarom hanteren we een vaste projectaanpak die bestaat uit diverse fases; consulting, planning, realisatie, oplevering en evaluatie/follow-up. Zijn er nog restpunten, dan worden deze snel en adequaat opgelost.

Service & support

GPS streeft naar langdurige relaties met haar klanten en maximale klanttevredenheid. Daarom hechten we veel belang aan service & support. Onze storingsdienst lost maar liefst 80% van storingen op afstand op. Indien nodig komt er uiteraard een servicemonteur langs op locatie om de storing te verhelpen. Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract.

Neem Contact Op

 Address: De Nort 1 3931 NE Woudenberg

 Phone: 033 286 5667

 Email: info@gpsparkeren.nl

Privacy policy | Disclaimer